AEGON

Den Haag, 25 mei 2007

AEGON N.V. kondigt inkoop eigen aandelen aan

Onder verwijzing naar de persberichten van 8 maart 2007 en 16 mei 2007, kondigt AEGON N.V. aan dat het opdracht heeft gegeven om eigen aandelen in te kopen. Het doel van de inkoop is om het verwateringseffect van het slotdividend 2006 in aandelen te neutraliseren.

AEGON N.V. zal 11,6 miljoen gewone aandelen inkopen. De inkoop zal voor 30 juni 2007 worden afgerond.

OVER AEGON
AEGON is een van de grootste levens- en pensioenverzekeraars ter wereld en een toonaangevende aanbieder van beleggingsproducten. AEGON stimuleert zijn lokale vestigingen hun producten en diensten zo te ontwikkelen dat deze optimaal aansluiten bij de wensen van de klanten, waarbij ze gebruik maken van de meest geschikte distributiekanalen. AEGON is er trots op dat het deze lokale aanpak kan combineren met de kracht van zijn groeiende wereldwijde organisatie. AEGON's hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Wereldwijd heeft AEGON ongeveer 29.000 medewerkers in dienst. AEGON bedient miljoenen klanten in meer dan twintig landen in Amerika, Europa en Azië, met omvangrijke activiteiten in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Respect, kwaliteit, transparantie en vertrouwen vormen de kernwaarden van AEGON. AEGON streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van klanten, aandeelhouders, werknemers en zakenpartners waar te maken. AEGON is voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën en streeft ernaar de beste in de bedrijfstak te zijn.

Belangrijke noot met betrekking tot verwachtingen
De in dit bericht opgenomen mededelingen, voor zover geen historische feiten, kunnen verwachtingen zijn zoals bedoeld in de U.S. Private Securities Litigation Reform Act. Verwachtingen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen en hun potentiële effecten op de onderneming. Deze mededelingen zijn geen garantie dat de toekomstige ontwikkelingen die de onderneming beïnvloeden, die zullen zijn die het management verwacht. De feitelijke resultaten kunnen materieel verschillen van de verwachtingen. Alle verwachtingen zijn onderhevig aan meerdere risico's en onzekerheden, waaronder de factoren die zijn opgenomen in ons Annual Report on Form 20-F, dat beschikbaar is op www.aegon.com en www.sec.gov.

Group Corporate Affairs & Investor Relations

Den Haag
Analisten & beleggers 070 344 83 05
Media 070 344 83 44
E-mail gca-ir@aegon.com
Website www.aegon.com