Ingezonden persbericht


DEALMAKERS.NL NIEUWE SPONSOR VAN CARLO VAN DAM

LELYSTAD, 25 MEI 2007 - Carlo van Dam heeft met DealMakers.nl een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. De 21-jarige coureur wordt komend seizoen ondersteund door de Nederlandse handelsorganisatie van technologische gadgets en het leukste speelgoed zoals de Buddy Bear kindertelefoon en de Sesamstraat kinderloopfiets. Met het tekenen van het contract kan de rijder van S-T-A-R-T (Stichting Aankomend Race Talent) zich helemaal concentreren op de races in de ATS Formule 3 Cup!

Zowel Carlo van Dam als DealMakers.nl maken samen een razendsnelle ontwikkeling door. De Vlaardinger die vorig jaar een derde plaats in de wacht sleepte in de Eurocup Formule Renault 2.0, maakte in 2007 de overstap naar de ATS Formule 3 Cup. Hij heeft dit seizoen samen met Van Amersfoort Racing zijn zinnen gezet op de titel in dit Duits Formule 3 kampioenschap. Ook DealMakers.nl groeide in een kort tijdsbestek uit naar een grote speler. DealMakers.nl bestaat pas 2 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in de laatste technologische gadgets en het leukste speelgoed. De unieke producten uit Zuid-Oost Azië gecombineerd met de exclusieve verkooprechten van leuke merken zoals Sesamstraat, maken het bedrijf uit Lelystad anders dan de rest. Onder de paraplu van DealMakers International Holding BV is het bedrijf gevestigd in Nederland en Hong Kong. DealMakers.nl wil samen met Carlo van Dam de Duitse circuits gaan veroveren.

Directeur/eigenaar Raymond Schrama heeft bewust voor het Nederlands talent gekozen: "Carlo heeft afgelopen jaar bewezen dat hij over veel natuurlijk talent beschikt. Hij presteerde in de afgelopen jaren buitengewoon goed en ik denk dat hij dit seizoen met een beetje geluk nog betere resultaten gaat boeken. Hij zit bij een ijzersterk raceteam en we hebben het volste vertrouwen dat hij internationaal verder zal doorgroeien. We willen met Carlo vooral de Duitse markt benaderen want daar zitten veel groeimogelijkheden voor ons bedrijf. Naast zijn racetalent is het bovendien een slimme jongen die precies weet wat hij wil en dat heeft ons overtuigd hem te ondersteunen in zijn carrière."

Ook Carlo is bijzonder verguld met het contract: "Na een eerste kennismaking vorig jaar waarbij ik kartles gaf op het vrijgezellenfeestje van Raymond Schrama ontstond er al snel een click om in 2007 samen te gaan werken. Ik ben erg blij met hun support zodat ik dit jaar me nog meer kan concentreren op de ATS Formule 3 Cup. Ik wil mijn sponsors, Stichting S-T-A-R-T en Dealmakers.nl bijzonder bedanken voor hun vertrouwen en dat ze dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Dit is opnieuw een enorme kans voor mij en ik ben dan ook van plan om de titel in de wacht te slepen!"

Voor meer informatie over de nieuwe sponsor van Carlo surf je naar www.dealmakers.nl.

Nieuws en foto's zijn ook verkrijgbaar via Carlo van Dam's officiële website: www.carlovandam.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis (+ 31 652 056 637 / media@insightf1.com).