Di-rect, van dik hout en golden earring toppers in bathmen


Programma Bêkefeesten Bathmen 2007

BATHMEN, 20070206 -- Het laatste weekend van mei, staat in Bathmen jaarlijks in het teken van de Battumse Bêkefeesten. De organisatie van de Bêkefeesten heeft tijdens deze 13e editie weer een programma samengesteld met volop gitaarmuziek van Nederlandse bodem, voor jong en oud. De Bêkefeesten brengt op vrijdag 25 mei 2007 Di-rect en Van Dik Hout en op zaterdag 26 mei Golden Earring met support. Wederom vinden de Bêkefeesten plaats in 't Ruiterkamp te Bathmen. Kaartverkoop via de site, regionale verkoopadressen en Ticketservice start vanaf zaterdag 10 februari 2007.

Vrijdag 25 mei 2007: Di-rect & Van Dik Hout
Het wordt voor Di-rect de eerste keer dat zij hun opwachting maken tijdens de Battumse Bêkefeesten. Di-rect zijn vier jonge gasten uit Den Haag, met drie succesvolle albums op zak, en een vierde album op komst. Een Di-rect concert bestaat uit heel veel energie en power. De nieuwe single van DI-RECT, A Good Thing is deze week de gehele week Alarmschijf op Radio538. Van Dik Hout bracht in 2000 voor het laatst een bezoek aan de Battumse Bêkefeesten. Met hun polderpop-nummers zijn zij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscène. Na het sabbatical jaar in 2005 is de band de studio ingedoken om een nieuw album samen te stellen dat op 26 februari onder de naam "Alles waar ik nooit aan begon" in de schappen zal liggen. Met nieuwe nummers en natuurlijk de oude klassieke nummers zal de sfeer in Bathmen er goed in komen.

Zaterdag 26 mei 2007: Golden Earring + Support act
Voor de heren van de Earring wordt het al de 6e keer dat ze een bezoek in Bathmen brengen.
Golden Earring is de oudste nog bestaande Nederlandse rockband. Volgens velen is het de belangrijkste Nederlandse band. De heren staan nog volop in de belangstelling en kunnen nog steeds rocken als de beste. Golden Earring staat garant voor pure energie, rock & roll en een schitterende show. De naam van de tweede band voor deze avond zal later bekend gemaakt worden.

De Stichting Bathmen voor Bathmen, organisator van de Battumse Bêkefeesten, is 12 jaar geleden opgericht met het doel een evenement te organiseren om Bathmense verenigingen/instellingen, die een financiële bijdrage kunnen gebruiken, te ondersteunen. In het verleden stonden op de "Battumse Bühne" Kane, Van Dik Hout, Uriah Heep, De Dijk, Rowwen Heze, Jovink, Fortunes, Within Tempatation en vele anderen.

Kaartverkoop
Kaarten voor de concerten tijdens de Bêkefeesten zijn vanaf 10 februari verkrijgbaar in de regio in Bathmen bij de Readshop en Café De Brink. Daarnaast zijn de kaarten verkrijgbaar in Holten bij Foto Video CD Shop ten Velde, Deventer bij CD-Shop Walk Inn, in Dijkerhoek bij Café-Rest. het Bonte Paard en ook in Laren (Gld.) bij HCR De Witkamp. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via Ticketservice® , via: 0900 300 1250 (45 cpm), de 151 grotere postkantoren, de 100 grotere Free Record Shops, de 33 GWK-Travelex stationskantoren, de 11 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen, of kijk op www.bekefeesten.nl.





Ingezonden persbericht