Politie Zeeland


---


W-1812-2007 Vrouw gewond na val uit camper, Middelburg
Op de Koudekerkseweg is vrijdagmiddag rond 14.45 uur een 44-jarige vrouw uit de Groningse gemeente Reiderland ernstig gewond geraakt aan haar hoofd nadat ze uit een rijdende camper was gevallen. De vrouw is met de traumahelicopter overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge.
De 44-jarige vrouw reed samen met haar man mee in de camper van een echtpaar uit Veendam. Vermoedelijk is de vrouw vanaf de voorzijde van de camper naar de achterzijde gelopen om iets weg te brengen. In een bocht heeft ze mogelijk haar evenwicht verloren waarna zij via de deur uit de camper is gevallen. Ze belandde op haar hoofd in de berm aan de rechterzijde van de weg. De drie andere inzittenden van de camper hebben het ongeluk niet zien gebeuren omdat zij hun aandacht op de weg hadden. Na de bocht ontdekte men dat de 44-jarige vrouw niet meer in de camper was waarop de camper aan de kant werd gezet.
De Koudekerkseweg is gedurende de medische behandeling en het technisch onderzoek geheel afgesloten geweest met uitzondering voor de bussen van het openbaar vervoer. Dit duurde tot ca. 16.15 uur.

De politie in Vlissingen is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit ongeval. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Z-1813-2007 Inbraak in winkelpand, Sluis
In de Zuiddijkstraat in Sluis is tussen donderdag 18.45 en vrijdag 12.45 uur ingebroken in een winkelpand.
Uit het pand werden diverse kledingstukken weggenomen. Om hoeveel kledingstukken het precies gaat en wat de waarde hiervan is, is nog niet bekend.


---- --