TROS

Hilversum, 22-05-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 26 mei
Radio 2 - 16.00 uur

JIM EN GORDON TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 26 mei ontvangt Daniël Dekker vele bekende artiesten in zijn TROS MUZIEKCAFÉ:

Jim won vorig jaar Dancing With The Stars en werd toen gevraagd een hoofdrol in de musical 'Grease' te spelen. Op 16 mei jl. verscheen zijn nieuwe single 'Doe dit doe dat' en zijn vierde album zal eind juni in de winkels liggen. Vanaf september gaat Jim door het land toeren met zijn solotheatershow. Zaterdag is Jim te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker en tekstschrijver Gordon vereert het Muziekcafé ook met een bezoekje. Zijn eerste hit 'Kon ik maar even bij je zijn' scoorde hij in 1991. Nu in 2007 organiseert hij samen met Gerard Joling en Rene Froger alweer voor de derde keer 'Toppers in Concert' in de ArenA.

De Hermes House Band is de in 1982 opgerichte huisband van studentensociëteit Hermes in Rotterdam. In1994 werd de groep bekend met hun cover van de hit 'I will Survive' van Gloria Gaynor. Wereldwijd zijn van de single meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. De HHB heeft in haar 20-jarig bestaan meer dan 25 albums en singles uitgebracht. Hun nieuwe single heet 'Ze lacht alleen nog naar mij'. Zaterdag brengen zij deze ten gehore.

Billie King: vijf straffe madammen, die stuk voor stuk behoren tot de top van de vrouwelijke muzikanten in België, vormen deze rockgroep van de Belgische actrice/zangeres/componiste Tine Reymer. Ze schreef zelf het album 'There you go, my love'. Zaterdag een gesprek en een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ verhuist, na a.s. zaterdag, even van locatie. Op 2, 9, 16, 30 juni en 7 juli komen de live-uitzendingen vanuit PANAMA, Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM Amsterdam. En 23 juni komt TROS MUZIEKCAFÉ vanaf Texel. Maar deze zaterdag nog gewoon vanuit Studiocafé De Plantage, Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl