Ingezonden persbericht


Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld

Persbericht

7 mei 2007

Koor Deo Juvante treedt op tijdens pinksterconcert

Tijdens Pinksteren op 26 mei vindt op De Betteld te Zelhem een pinksterconcert plaats. Het koor Deo Juvante uit Kesteren treedt samen met hun kinderkoor op onder begeleiding van dirigent John Porpitius. Opvallend is dat het Deo Juvante koor een grote aantrekkingskracht heeft op jonge mensen. André de Jager, organist bij doelenconcerten, verzorgt het orgelspel.

Deo Juvante heeft al veel bekendheid opgebouwd en al een aantal concerten op haar naam staan. 28 Mei werd de eerste officiële cd uitgebracht met de titel: 'Onpeilbaar diep is Zijn genâ'. Verder treedt deze avond het trompetduo Arjan en Edith Post op. Dit duo heeft optredens verzorgd voor Nederland Zingt en heeft een aantal solo-cd's gemaakt.

Voor dit concert wordt een kerkorgel speciaal naar De Betteld gehaald. Hiermee begeleidt André de Jager het koor.

Iedereen is van harte welkom om van deze zang en de muziek te genieten. Het pinksterconcert begint om 19.30 uur en de entree is gratis. Wel wordt er gecollecteerd om de kosten te kunnen dekken. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden, vinden geïnteresseerden op www.betteld.nl