Ingezonden persbericht


Persbericht
Kunst/cultuur/Muziek/Uitgaan

Comedy and Dinner

"Comedy & Dinner"

Amersfoort - Lachen en smullen! Dat is nog steeds het motto van de unieke "Comedy and Dinner" avond. En gelachen dat is er de afgelopen edities. Op Zaterdag 26 mei 2007 zal de volgende "Comedy and Dinner" plaatsvinden in Zandfoort aan de Eem. De unieke avond belooft nu al de twee voorgaande edities volledig te overtreffen. Tijdens deze spetterende avond krijgen de bezoekers een avond vol amusement voorgeschoteld met drie van de beste stand-up comedians van Nederland. Tevens kan er deze nieuwe editie weer gekozen worden om tijdens de comedy heerlijk te genieten van een 3 gangen menu voor slechts 35,-.

De Comedians
Geboren In Goulmima, Marokko, nu wonend in het kleine dorpje Amsterdam West is Rachid Larouze de ideale gids in een wereld vol multiculturele misverstanden. Gewapend met zijn charme en een gezonde dosis zelfspot neemt deze geboren rasentertainer je mee op een doldwaze reis waarin geen zee te hoog is en geen zaal te groot. Als gediplomeerd straatoloog spreekt hij bovendien zijn talen en kan hij op elke onverwachte situatie inspelen als geen ander. In 2005 haalde hij de halve finale van het Leids Cabaret Festival, hij is bekend van de Comedy Factory, Comedy Casino in België en Shizzle, de nieuwe maandelijkse Comedy show in Comedy Café Amsterdam wat ook meteen zijn hangplek is.

Tricky Rick (Richard Brailford) oftwel "The Hitman of Comedy" komt oorspronkelijk uit New York, waar hij zijn carierre als performer begon aan de Manhattan School of Music. Nadat hij zijn diploma voor Music Education and Performance behaald had, verhuisde hij naar Los Angeles. Hier was hij muziekleraar op een van de ruigste middelbare scholen in de stad. Hij werd succesvol als manager van de rockband The Hollywood Heroes maar toch mistte hij iets in zijn leven : de opwinding van het optreden. Nadat hij zijn 1e feature film had gemaakt begon hij als lid van de cast in de soap General Hospital en the Young and the Restless. Ook maakte hij zijn opwachting in series als Hillstreet Blues, Fame, Jake and the Fatman etc. In februari van 1987 was hij te gast in comedy series als "What's happening now' en zijn carierre als comedian begon. Nadat hij zich in Nederland had gevestigd, werd hij een van de populairste MC's in het comedy wereldje. Zijn messcherpe improvisaties vallen zeer in de smaak bij het publiek. Tricky Rick treedt regelmatig op en heeft met de Lucky Strike Comedy Tour en de Murphy's Comedy Night door het hele land gereisd. Verder heeft hij optredens in Duitsland, Belgie, Frankrijk en Engeland op zijn naam staan.

Toen Marco 13 jaar geleden een Stand-Up Comedy show zag wist hij dat hij eindelijk iets gevonden had waar hij talent voor had. Zonder opleiding in die richting ging hij diverse Open Podia langs om zo zijn grappen en grollen op een publiek los te laten; en niet zonder succes. Deze nietsontziende Amsterdammer is inmiddels al meer dan 10 jaar te bewonderen in het Comedy circuit. Festivals als Paaspop, N-joy e.a. zijn al slachtoffer geworden van deze comedian. Niet alleen Nederland, ook België en zelfs de Nederlandse Antillen waren niet veilig voor zijn brutale, snelle, maar altijd gevatte humor. Hij was te zien bij The Comedy Factory en enkele BNN programma's.

Na al dit gelach en de culinaire hoogstand biedt Zandfoort u nog rustig de gelegenheid om na te borrelen en nog even te genieten van de sfeer.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar wilt u verzekerd zijn van een plekje, dan kunt u reserveren via reserveren@comedyanddinner.nl

Voor meer informatie kan je terecht op www.comedyanddinner.nl, www.zandfoort.nl of www.finallyagenda.nl

Einde Persbericht

Afzender: Daniël van de Haterd
@-mail : info@finallyentertainment.nl
Telefoon: 06 4230 7397

Mocht u een registratie van de avond willen maken voor uw media, neem dan gerust contact op met bovenstaande contactgegevens voor gratis entree kaarten.

Plaats: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21 Datum: Zaterdag 26 mei 2007
Aanvang: 19:30uur
Begint: 20:00uur
Entrée: 17,50 kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar! Reserveren via info@Finallyentertainment.nl
Comedians: Rachid Larouze, Tricky Rick & Marc Penose
---- --