TROS

Hilversum, 23-05-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 26 mei
Radio 2 - 16.00 uur

Jammer genoeg heeft JIM zijn optreden bij TROS MUZIEKCAFÉ af moeten zeggen in verband met televisieverplichtingen en ook GORDON kan zaterdag niet komen optreden. Hij moet de studio in voor repetities van Toppers in Concert. Excuses voor het ongemak.

Naast de HERMES HOUSE BAND en BILLIE KING komen nu optreden:

TOM HELSEN is een singer/songwriter uit Keerbergen (Belgie), soms ook wel "Buffalo Tom Helsen" genoemd. Hij presenteert momenteel zijn vierde album 'Hilite Hotel'. Het nummer 'Sun In Her Eyes' is al een grote hit in zijn eigen land en bij ons staat hij nu in de Nederlandse Tipparade.

JERRY GIVEN. Tijdens een van zijn optredens hoort Johnny Logan hem zingen. De Ierse zanger is zo gecharmeerd van Jerry´s uitstraling en stemgeluid, dat hij speciaal de prachtige ballad: "Give me the Night" voor hem heeft geschreven. Jerry's debuutalbum verwachten we pas in september van dit jaar, maar zijn nieuwe single 'Can't believe she's gone' staat deze week op no. 60 in de Top 100.

TROS MUZIEKCAFÉ verhuist, na a.s. zaterdag, even van locatie. Op 2, 9, 16, 30 juni en 7 juli komen de live-uitzendingen vanuit PANAMA, Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM Amsterdam. En 23 juni komt TROS MUZIEKCAFÉ vanaf Texel. Maar deze zaterdag nog gewoon vanuit Studiocafé De Plantage, Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl