Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Worteldagen in Norg
Pinkstervoorstellingen door o.a. tweedejaars theatervormgevers

25/5/2007 t/m 28/5/2007

Norg

Kaarten per route van ca. 1 uur EUR3,00. , reserveer hier: info@amonet.nl

Meer informatie:
www.amonet.nl
Tijdens het komende pinksterweekeinde zullen voor de tweede maal de Worteldagen in Norg worden georganiseerd. Dan zijn er op zo'n 16 bijzondere locaties, verspreid in het prachtige Norg, kleinschalige beeldende theatergebeurtenissen te beleven. Leuke wandel- en fietsroutes leiden je op gezette tijden langs die verschillende plekken, die normaal gesproken voor voorbijgangers verborgen blijven. In een uur tijd krijg je ca. 5 kleine voorstellingen te zien. Op een dag kunnen meerdere routes gevolgd worden.

Net als vorig jaar werken 23 studenten van de opleiding theatervormgeven van de kunstacademies Minerva uit Groningen en de Hogeschool voor de Kunsten uit Utrecht op hun eigen locatie in het dorp. Die plek is hun inspiratiebron tijdens het werken. In twee weken tijd maken ze er heel verschillende, maar steeds intieme beeldende belevenissen, installaties en performances. Op die manier leren ze tijdens hun studie wat het betekent om theater op locatie te maken; ze wortelen in Norg en in hun toekomstig vak.

In de oude Rabobank, Achter de Kerk 1, wordt tijdens de pinksterdagen een informatie- en verkoop punt ingericht. Daar kunnen bezoekers bovendien de voorbereiding op deze editie van de Worteldagen bekijken in een tentoonstelling.

De organisatie van het festival is in handen van st.Amonet. Worteldagen is een initiatief van Ina Reynders en Anne Karin ten Bosch en wordt georganiseerd ism academie Minerva en de HKU.

Tijden voorstellingen:
Vrijdag 25 mei:
try-out 15.30 uur
opening 18.00 voor genodigden
premiere 19.30

zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 1e pinksterdag: 14.00 uur, 15.30 uur, 19.30 uur ,21.00 uur

maandag 28 mei 2de Pinksterdag:
14.00 uur en 15.30 uur

Reserveren:
Reserveren wordt sterk aanbevolen vanwege het beperkt aantal plaatsen. Reserveren kan vanaf 14 mei op: info@amonet.nl
en in het pinksterweekeinde op: 06 - 205 22 809

Kaartverkoop vanaf een uur voor aanvang Achter de Kerk 1, Norg. Kaarten per route van ca. 1 uur EUR3,00