Vlinderworkshop

In het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de Natuur- en Vogelwacht "de Alblasserwaard" aan de Matenaweg 1 te Papendrecht, (aan de grens met Wijngaarden) wordt er op zaterdag 26 mei 2007 een workshop gegeven door mw. Kuiper uit Wijngaarden. Zij is gespecialiseerd in het maken van natuurdecoraties. Omdat het Streeknatuurcentrum dit seizoen in het teken staat van vlinders en libellen kunnen de deelnemers aan de workshop kiezen uit een aantal vlinderdecoraties en aan de slag gaan met diverse natuurlijke materialen., zoals mos, wilgentakken, hout, gaas etc. De decoraties zijn bestemd om in de tuin neer te zetten of op te hangen. De workshop duurt van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. De prijs van de decoratie en deelname aan de workshop bedraagt EUR 19,95.

Wilt u zich opgeven voor deze workshop en een aantal uren bezig zijn op de mooie locatie van de "Natuur- en Vogelwacht de Alblasserwaard" dan kunt u bellen naar het Streeknatuurcentrum: tel. nr. 0184-412618.

Let op: wacht niet te lang met opgeven, vol is vol! De uiterste datum van opgave is 22 mei.

Op die dag zijn er tevens unieke vlindersieraden te koop, handgemaakt door mw. Zwartbol. De decoraties zijn zowel voor binnen als voor buiten. De techniek die gebruikt wordt, is "tiffanyl", dit is een soort glastechniek.

De openingstijden van het centrum zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10.00
- 17.00 uur.

©Natuur en Vogelwacht de "Alblasserwaard". Webadres: http://www.nvwa.nl