Dutchview


Dijken, Dansen en Dolly Dots: superdruk weekend voor DutchView

24 mei 2007

Het komend Pinksterweekend belooft weer één van de drukste weekenden van het jaar te worden. Zo staan onder meer de finale van Dancing With The Stars, de opnamen van de Dolly Dots concerten in Ahoy' en een groot programma omtrent het 75-jarig bestaan van de Afsluitdijk op het programma!

Maar er zijn nog veel meer programma's waar de professionals van DutchView druk mee in de weer zijn. Laten we bijvoorbeeld Pinkpop niet vergeten waar DutchView traditiegetrouw drie dagen lang de muziekopnamen en webcasting van verzorgt.

De drukte heeft echter ook een nadeel: zo moeten een aantal talentvolle voetballers uit de gelederen van DutchView verstek laten gaan op het jaarlijkse OSO / DutchView Omroepvoetbaltoernooi (zaterdag 26 mei, OSO terrein in Loosdrecht). En dat terwijl het team van DutchView is ingedeeld in de zelfde poul als concullega United Broadcast Facilities! Gelukkig zijn er nog genoeg voetbaltalenten (en hier en daar wat 'inhuurkrachten') over om de eer van DutchView komende zaterdag te verdedigen!

Dijken, Dansen en Dolly Dots: superdruk weekend voor DutchView