Mojo Concerts

10-11-2006

Terug in de jaren tachtig met OMD

De revival van de jaren tachtig is momenteel in volle gang: na Duran Duran en A-ha keert ook Orchestral Manouvres in the Dark, beter bekend als OMD, terug naar het live front. Samen met Depeche Mode, Nik Kershaw, Howard Jones en Human League behoorde de band bestaande uit Andy McCluskey en Paul Humpreys tot de eerste lichting Britse acts die pakkende popsongs verpakte met pure electronica.

Want wie kent hits als Locomotion, (Forever) Live and Die, Tesla Girls en (natuurlijk) Maid of Orleans niet waarmee OMD de minimalistische sound van de jaren tachtig richting gaf? De band trad de laatste keer in Nederland op in 1985 tijdens Parkpop. Met het unieke optreden in Utrecht zullen ook de originele bandleden Martin Cooper en Malcolm Holmes op het podium staan. Waan je nog één keer in de tachtiger jaren met de muziek van OMD!

Zondag 27 mei 2007
Vredenburg - Utrecht
Entree: E 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 11 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten hier.