Extra Concert Zucchero in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 20 december 2006

Extra concert Zucchero in de Heineken Music Hall

Wegens groot succes komt de Italiaanse zanger Zucchero voor een tweede concert naar Amsterdam. Op zondag 27 mei geeft Zucchero een extra concert in de Heineken Music Hall. Het concert van maandag 28 mei is reeds in de voorverkoop. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag.

Zucchero brak in 1985 door in eigen land Italië na deelname aan het Festival van Sanremo met het nummer 'Donne'. In Europa kwam zijn doorbraak pas in begin jaren negentig door zijn duet met Paul Young 'Senza una Donna'. Zucchero is één van de best verkopende artiest in zijn land en zingt voornamelijk een mix van Italiaanse softrock en ruige blues.

Twee jaar na het succesvolle duettenalbum 'Zu & Co' bracht de Italiaanse rockster zijn 15e album 'Fly' uit. Dit nieuwe album is opgenomen in Los Angeles en geproduceerd door Don Was. De eerste single van het album 'Bacco Perbacco' behaalde in Italië een top 3 notering. Naar aanleiding van zijn nieuwe album gaat Zucchero in 2007 op tournee. Naast zijn reguliere concerten treedt hij ook vaak op tijdens benefietconcerten. Zo gaf hij optredens bij de Pavarotti & Friends concerten voor Warchild, bij twee Live 8 concerten en vorige maand op de Dam ter gelegenheid van het Kids Rights Gala.

Zucchero
Zondag 27 mei 2007 EXTRA CONCERT
Maandag 28 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 39 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (