Ingezonden persbericht


Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem
T 0314-4627200
www.betteld.nl

Persbericht

14 mei 2007

Op eerste Pinksterdag een optreden van Room4Joy

met daarna als spreker ds. P. Vermaat.

Op zondag 27 mei treedt op De Betteld in Zelhem het Deense koor Room4Joy op. Een mix van Amerikaans 'black Gospel'en Oslo gospel brengen zij die middag ten gehore. In de avond spreekt ds. P. Vermaat over het thema 'Geloven is toch een feest!' waarbij hetzelfde koor ook zal optreden. Iedereen is op deze 1e Pinksterdag van harte uitgenodigd.

Room4Joy is een koor die vreugde uitstraalt. Waar er plaats is voor plezier en gezellig samen zijn, wil dit koor graag optreden. Het optreden wat ze bij De Betteld gaan verzorgen is een mix van Amerikaans 'Black Gospel' en Oslo Gospel. De meeste liederen zijn Engelstalig en erg bekend. Er zullen ook liedjes zijn die meegezongen kunnen worden, het publiek wordt er bij betrokken. Het koor treedt om 15.00 uur op.

De Hervormde predikant ds. Panc Vermaat spreekt al 42 jaar. In de jaren 1975-2006 werkte hij bij de Christelijke Hogeschool Ede, onder andere als voorzitter van de Raad van Toezicht. Vermaat verzorgt voor de Evangelische Omroep de geestelijke en pastorale bijdrage bij activiteiten van televisieopnamen zoals Nederland Zingt. Dit jaar is hij voor de jarenlange inzet bekroond met een hoge koninklijke onderscheiding. Naar aanleiding van Mattheus 25:1 zal Vermaat spreken over het thema 'Geloven is toch een feest'. Vermaat ziet al uit naar de ontmoeting op de eerste Pinksterdag op de ook hem niet onbekende Betteld.

Gasten kunnen deze middag en avond gratis bezoeken. Wel wordt er gecollecteerd om de kosten te kunnen dekken. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.