Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Amstelpark doet mee aan de `Dag van het Park'

Op zondag 27 mei wordt in heel Nederland de `Dag van het Park' gevierd. Op initiatief van de ANWB vindt dit jaar voor de derde keer de landelijke dag van het park plaats. Het doel van deze dag is mensen bewust te maken van de waarde van natuur en groen in hun directe woonomgeving. Stadsdeel ZuiderAmstel is één van stadsdelen uit Amsterdam die aan de Dag van het Park meedoet. In stadsdeel Zuideramstel staat het Amstelpark vandaag in de schijnwerpers.

Voor ieder wat wils
In het Amstelpark vinden van 11.00 tot 16.00 uur allerlei activiteiten plaats: een natuurmarkt (in samenwerking met het IVN), poppenkast, schminken, Tai Chi-workshops, schapenscheren, natuurexcursies, lezingen, demonstraties Nordic Walking, boomklimmen en vlotbouwen, theetuin en knutsel-workshops. Iedereen is van harte welkom. Kijk voor het uitgebreide programma op www.zuideramstel.amsterdam.nl

Amstelpark
Het Amstelpark is dagelijks geopend van 8.00 uur tot een half uur vóór zonsondergang. Het park ligt in stadsdeel ZuiderAmstel en wordt ingeklemd door de Europaboulevard en de Amstel. Informatie over het park is verkrijgbaar bij de parkwachters, telefoon 6444216, e-mail: parkwachterij@zuideramstel.amsterdam.nl .