KNWV

Nieuwsbericht Surfen

23-5-2007

Komend weekend: Kiteboard Open 2007

Nederlands grootste kitesurfevenement, de Kiteboard Open, staat weer voor de deur! Ook in het derde jaar, is dit weer hét platform waarop de kitesurfsport zich presenteert aan een ieder die daar interesse in heeft! Het evenement staat dan ook 'Open' voor kitesurfers, maar juist ook geintresseerden die niet kitesurfen! Van beleidsmaker, tot nieuwkomer in de sport, van wetshandhaver tot kitesurfpro, het programma van de Kiteboard Open is toegespitst op de breedst mogelijke doelgroep.

Er zijn gratis kennismakingslessen, meer dan 30 kitesurfmerken presenteren er hun materiaal, er zijn demonstraties, er is een breed alternatief programma met verschillende strand- en watersporten, er is een reisbeurs en natuurlijk een strandfeest in de avond! De
Nederlandse Kitesurf Verening heeft er een eigen stand ingericht met uitgebreide informatie over de sport, de verenging en het
Watersportverbond.

De organisatie van het Kiteboard Open, heeft voor zowel de NKV als de KNRM een ledenwervingsactie ontwikkeld. Waarbij leuke prijzen in de tombola zitten, voor personen die tijdens het evenement lid worden of hun (Watersportverbond/NKV) lidmaatschapspas registeren.

Kortom, een zeer compleet evenement, dat wij een ieder kunnen aanraden die nader wil kennismaken met de kitesurfsport, of daarin al een rol speelt!

Datum: 27 & 28 mei (pinksteren) Locatie: Noordwijk aan zee.
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken:

Internetadres: www.kiteboardopen.com
E-mailadres:surfen@watersportverbond.nl