Politie Gelderland-Zuid

Overval op cafetaria

Culemborg, 27-05-2007 o Zaterdagavond, rond 23.45 uur, is een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Zandstraat in Culemborg. Op het moment dat er geen klanten in de zaak waren, kwam een man binnen die de eigenaar bedreigde met een vuurwapen of iets dat daar op leek.

De man eiste geld. Onder bedreiging kreeg hij de inhoud van de kassa mee. De dader vertrok daarna op een fiets over de Zandstraat in de richting van het centrum. De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezocht maar de dader werd helaas niet meer aangetroffen.

Signalement

Van de dader is een summier signalement bekend. Het betreft een man met een lengte van ongeveer 1,80 mtr. en een mager postuur. Hij was gekleed in een geel shirt met lange mouwen en een capuchon. Deze capuchon had hij over zijn hoofd getrokken.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die de dader rond het genoemde tijdstip in de Zandstraat in Culemborg hebben gezien of mensen die anderszins informatie kunnen geven over deze gewapende overval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van Culemborg op telefoonnummer 0900 8844. Eventueel kan men ook anoniem reageren via het nummer van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. (03)

Laatst gewijzigd 27-05-2007 11:58 | © Politie Gelderland-Zuid |