Politie Zeeland


---


Z-1828-2007. Controle overlast rond coffeeshops in Terneuzen
Evenals vrijdagavond zijn ook zaterdagavond door de politie controles gehouden rond de coffeeshops in Terneuzen
Dit resulteerde in 13 boetes voor het niet dragen van een autogordel, 5 boetes voor wildplassen, 2 boetes voor zich niet kunnen identificeren, 2 boetes voor het rijden met te hoge snelheid en 1 x werd een boete uitgedeeld voor het weggooien van afval. Alle overtredingen vonden plaats op de Binnenvaartweg.
Z-1829-2007. Bromfiets gestolen in Vogelwaarde
Zondag tussen 01.00 uur en 10.00 uur is in Vogelwaarde in Rapenburg een bromfiets gestolen.
Het betreft een zwarte Yamaha, type SA14, met kenteken DS812P. Aan beide zijkanten van de brommer zit een rode stikker met daarop het woord "ERROX"".
De bromfiets stond op slot door middel van het stuurslot.
W-1830-2007. Man aangehouden in Westkapelle
Politie Zeeland heeft zaterdag om 04.55 uur een man aangehouden wegens mishandeling in een horecagelegenheid aan de Grindweg in Westkapelle.
De 28-jarige aangehouden Amsterdammer wordt ervan verdacht te zijn begonnen met vechten tijdens een party in de horecagelegenheid. Een meisje kreeg tijdens het gevecht een klap in haar gezicht waardoor zij schade opliep aan gebit en neus. De oorzaak van het gevecht is nog niet bekend.
Z-1831-2007. Mishandeling in Terneuzen
Zondag tussen 05.00 uur en 05.30 uur zijn twee jongens mishandeld in de Lange Kerkstraat in Terneuzen door enkele mannen.
De twee jongens, 19 en 18 jaar oud en afkomstig uit Terneuzen, liepen in de Nieuwstraat richting Korte Noordstraat toen een van hen een woordenwisseling kreeg met een man. De jongens liepen daarna de Lange Noordstraat in waarna enkele personen, vermoedelijk drie mannen, op de jongens afkwamen en hen begonnen te slaan. Een van de jongens heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen vanwege de vechtpartij.
O-1832-2007. Diefstal bij bedrijf in Bruinisse
Tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 08.30 uur is bij een bedrijf aan de Molenweg in Bruinisse ingebroken.
Door een deur te forceren hebben nog onbekend gebleven personen 12 uitlaten, een acculader en 2 velgen gestolen. De totale waarde van het gestolen goed loopt in de honderden Euro's.
Z-1833-2007 Man aangehouden wegens bedreiging en vernieling in Vogelwaarde
Politie Zeeland heeft zondag om 03.35 uur in de Bossestraat in Vogelwaarde een man aangehouden.
Even daarvoor was de 27-jarige man uit de gemeente Hulst uit een horecagelegenheid in de Bossestraat gezet omdat hij daar met een glas gooide. Ook bedreigde hij de eigenaren van de horecagelegenheid met de dood en vernielde hij terrasmeubilair.
Z-1834-2007. Eenzijdig ongeval in Terneuzen
Zaterdag om 19.54 uur is in de Koegorsstraat in Terneuzen een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.
De 19-jarige bestuurder, afkomstig uit Terneuzen, van een bedrijfsbusje verloor in een bocht de macht over het stuur en kwam na enkele meters door bossages en na boompjes te hebben geraakt tot stilstand. De man is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld en door een collega naar huis gebracht. Het busje is weggetakeld.


---- --