Politie Zeeland


---


O-1835-2007. Bromfietsster gewond in 's Gravenpolder
Zondag om 15.05 uur is op de Bernardweg Oost in 's Gravenpolder een meisje gewond geraakt toen zij ten val kwam met haar brommer.
Het 17-jarige meisje uit de gemeente Borsele reed richting een verkeerslicht en schakelde terug zonder de koppeling te gebruiken. Hierdoor blokkeerde het achterwiel en kwam zij ten val.
Zij is met onbekend letsel aan haar been per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bromfiets raakte licht beschadigd.

W-1836-2007. Vrouw komt ten val met scootmobiel in Vlissingen
Zaterdag om 12.19 uur is een vrouw met een scootmobiel ten val gekomen in de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen.
De 80-jarige Vlissingse reed met haar scootmobiel op het fietspad toen een fietser uit tegenovergestelde richting haar op hetzelfde fietspad tegemoet kwam. De fietser botste tegen de vrouw aan waardoor zij de stoep raakte en ten val kwam met haar scootmobiel. De fietser is niet gestopt en is weggereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De 80-vrouw heeft een diepe wond aan haar hand overgehouden aan de val en is daarvoor behandeld bij de huisartsenpost. Het mandje van haar scootmobiel is beschadigd en de scootmobiel start niet meer.

Z-1837-2007. Auto tegen boom in Zaamslag
Zondag om 16.45 uur is in Zaamslag op de Schenkeldijk een auto tegen een boom gebotst.
De bestuurder verklaarde dat hij uit moest wijken voor een zwarte hond die plotseling uit de berm de weg op kwam rennen.
Hierdoor reed de 36-jarige automobilist uit Terneuzen de dijk af en kwam op het talud tegen een boom tot stilstand.
Hij raakte niet gewond. Zijn auto is vermoedelijk total loss.


W-1838-2007. Aanhouding man in Grijpskerke
Politie Zeeland heeft zondag om 19.04 uur een man aangehouden vanwege het rijden onder invloed van alcohol op de Middelburgseweg in Grijpskerke.
De 53-jarige man uit de gemeente Veere had 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Doordat hij zijn auto niet onder controle had is hij tegen twee bomen gebotst.
Hij raakte niet gewond. De bijrijderzijde van de auto is ingedeukt.


---- --