MOJO: Zucchero op 28 mei in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 20 november 2006

ZUCCHERO OP 28 MEI IN DE HEINEKEN MUSIC HALL
Afgelopen zondag was de Italiaanse zanger Zucchero Fornaciari nog in Nederland voor een optreden op de Dam ter gelegenheid van het Kids Rights Gala. Zucchero komt op maandag 28 mei weer terug naar Amsterdam voor een concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor het concert in de Heineken Music Hall is reeds begonnen.

Zucchero brak in 1985 door in eigen land Italië na deelname aan het Festival van Sanremo met het nummer 'Donne'. In Europa kwam zijn doorbraak pas in begin jaren negentig door zijn duet met Paul Young 'Senza una Donna'. Zucchero is één van de best verkopende artiest in zijn land en zingt voornamelijk een mix van Italiaanse softrock en ruige blues.

Twee jaar na het succesvolle duettenalbum 'Zu & Co' bracht de Italiaanse rockster zijn 15e album 'Fly' uit. Dit nieuwe album is opgenomen in Los Angeles en geproduceerd door Don Was. De eerste single van het album 'Bacco Perbacco' behaalde in Italië een top 3 notering. Naar aanleiding van zijn nieuwe album gaat Zucchero in 2007 op tournee. Naast zijn reguliere concerten treedt hij ook vaak op tijdens benefietconcerten. Zo gaf hij optredens bij de Pavarotti & Friends concerten voor Warchild, bij twee Live 8 concerten en afgelopen zondag op de Dam ter gelegenheid van het Kids Rights Gala.

Zucchero
Maandag 28 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (