Mojo Concerts

Italiaanse mooiste exportprodukt Zucchero in Amsterdam

De Italiaanse popcultuur kent een rijke traditie en brengt vele grote sterren voort; een enkeling weet het ook buiten de Italiaanse grenzen ver te schoppen. Niet voor niets werd Adelmo Fornaciari, beter bekend onder zijn koosnaam Zucchero, in maart van dit jaar onderscheiden door de Italiaanse president Ciampi met de titel Commendatore voor zijn vele verdiensten voor de Italiaanse cultuur.

Eén van zijn verdiensten is de Zuid-Europese muziek onder de aandacht te brengen van een groot internationaal publiek. Eerst brak in 1985 de zanger met Donne in eigen land door, zes jaar later ging dankzij het duet Senza Una Donna met Paul Young ook de rest van de wereld voor de bijl. Zijn nieuwste album Fly biedt weer genoeg stof om weer de bühne te beklimmen. President Ciampi kan met recht trots zijn op deze bijzondere vorm van export...

Maandag 28 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 25 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.