Win een gratis YMCA vakantie op de open dag


Op 28 mei 2007 in Leusden en Kerkdriel

LEUSDEN EN KERKDRIEL, 20070511 -- Op de open dag van de YMCA is altijd van alles te beleven. Van spooktent tot speurtocht en van klimwand tot kano. Dit keer is een bezoek aan Leusden of Kerkdriel extra interessant: je kunt er namelijk ook nog eens een vakantie winnen.

Op maandag Tweede Pinksterdag 28 mei kun je de sfeer proeven van de YMCA vakanties en meedoen aan uitdagende activiteiten. Op het watersportcentrum in Kerkdriel kun je bijvoorbeeld zeilen, surfen, kanoen, tokkelen en fungames spelen. Op het kampeercentrum in Leusden kun je onder andere klimmen, mountainbiken, ponyrijden, dansen en er is een zeephelling en een bungy run. Voor de allerkleinsten is er een knutsel- en schminkhoek en een springkussen.

De YMCA organiseert vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar. Medewerkers en vrijwilligers kunnen op de open dag alle vragen erover beantwoorden. Je kunt je er ook direct voor aanmelden.

Op beide locaties geeft de YMCA een vakantie weg. In Leusden gaat het om een kamp dat zal plaatsvinden op het kampeercentrum. In Kerkdriel zijn naast een kamp bij YMCA Nautilus ook een watersportcursus en andere prijzen te winnen.

De toegang en alle activiteiten zijn gratis. Dus neem je familie en vrienden mee en kom genieten op Tweede Pinksterdag 28 mei!

Mooi weer?
Neem je zwemkleding mee! Die heb je in Leusden nodig op de zeephelling en in Kerkdriel in de duiktank of de Zandmeren.

YMCA Kampeercentrum
Paradijsweg 4
3832 GT Leusden
www.ymca.nl
12.00-16.00 uur

YMCA Nautilus
Zandweg 17
Kerkdriel
www.nautilus.nl
11.00-17.00 uur

Let op!
In Leusden is de open dag van 12.00-16.00 uur. In Kerkdriel van 11.00-17.00 uur.

De vakanties van de YMCA vinden plaats in binnen- en buitenland te weten: In Nederland: de Biesbosch, De Glind, Eindhoven, de Friese meren, Hilversum, Hulshorst, Kerkdriel, Leusden, Nijhuizum, Ommen, Renesse, Schiermonnikoog en Veere.
In het buitenland: de Ardennen, heel veel landen in Europa, Verenigde Staten, Canada en Thailand.
Zie voor meer informatie http://www.ymca.nl/vakanties