Politie Zeeland


---


W-1839-2007 Dronken bestuurder betrapt, Serooskerke (W)
De politie heeft maandag rond 01.30 uur een 38-jarige automobilist uit de gemeente Veere betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Dit gebeurde op de Gapingseweg waar hij werd aangesproken door agenten. Bleek dat hij behoorlijk onder invloed van alcohol was waarna hij werd meegenomen naar het politiebureau in Middelburg. Uit een eerste blaastest bleek dat hij ruim 4,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De tweede blaastest mislukte en een derde poging weigerde de 38-jarige man. Tevens weigerde hij een bloedproef waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

W-1840-2007 Inbraken, Zoutelande
In de nacht van zondag op maandag is op twee plaatse ingebroken in vakantiewoningen.
Aan Duinpark Boulevard kwam men de woning binnen door een ruit waarna uit de woning een sleutelbos werd weggenomen. Bij een andere woning in park het Kustlicht werden dezelfde nacht autosleutels weggenomen. Hiermee werd een bij de woning geparkeerde auto gestolen. Het betreft een zwarte Seat Leon voorzien van het Duitse kenteken K-SM2603.

O-1841-2007 Eenzijdig ongeval, Burgh-Haamstede
Een 28-jarige man uit Deventer is maandagmorgen rond 09.00 uur met zijn auto rechtdoor gereden in een bocht waarna hij tegen een lantaarnpaal reed.
Hij reed over de Kraaijensteinweg in de richting van de N57 en liet, volgens zijn zeggen, zijn sigaret vallen. Hierdoor verloor hij de controle over zijn auto en reed in een bocht rechtdoor de berm in. Hij botste tegen een lantaarnpaal en reed over een wegbewijzigingsbord. De 28-jarige bestuurder kwam met zijn hoofd tegen de voorruit en liep een lichte hoofdwond op. Zijn auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd en moesten worden weggesleept.

Z-1842-2007 Te hard gereden, Terneuzen
Een 18-jarige Belgische automobilist is maandagmorgen op de Guido Gezellestraat betrapt op een snelheidsovertreding.
Hij reed 92 km ipv de toegestane snelheid van 50 km. Hij kreeg hiervoor een schikking aangeboden van 400 euro die hij uiteindelijk betaalde.

---- --