NCRV

De vakantierechter

De vakantierechter weer terug bij NCRV

Vanaf dinsdag 29 mei, aflevering 1
22.30 uur NCRV Nederland 1
zes herhalingen

Vanaf dinsdag 7 augustus is Mr. Frank Visser in zes opeenvolgende afleveringen weer te zien als De vakantierechter. De bekende televisierechter reist deze zomer door het land en past ter plekke snelrecht toe. Op deze manier verhelpt hij vakantieleed van zeer uiteenlopende aard. Per aflevering behandelt Mr. Frank Visser twee verschillende zaken.

Voorafgaand aan deze nieuwe serie herhaalt de NCRV zes afleveringen van De vakantierechter uit het vorig seizoen. Op 29 mei aandacht voor de volgende kwesties.

Camper met scheurtjes
De Tilburgse familie Van Berkel is dolblij met hun nieuwe camper, tot er scheurtjes in het dak ontstaan. De dealer zegt alles te willen doen, maar niets te kunnen omdat de importeur Italiaans is en niet meer in Nederland zit. De familie laat het er niet bij zitten en eist reparatie.

De achterom
De familie Buitenman heeft een poort gemaakt, die uitkomt op de achterom van hun acht achterburen in verband met de aanleg van de tuin die ze deze zomer klaar willen hebben. De tegenpartij baalt van al het vuil en zooi in de achterom, juist nu kinderen daar spelen en zij er met hun fietsen op uit willen. Zij geloven niet dat meneer Buitenman de poort alleen heeft gemaakt om deze zomer zijn tuin aan te kunnen leggen.