Gemeente Wijdemeren


16/05/07

Dorpsschouw Oud-Loosdrecht op dinsdag 29 mei

Op dinsdag 29 mei is Oud-Loosdrecht aan de beurt voor de dorpsschouw. Woont u in Oud-Loosdrecht en wilt u uw mening geven over de openbare ruimte bij u in de buurt? Kom dan om 19.00 uur naar het VVV kantoor aan de Oud-Loosdrechtsedijk 198 en fiets mee!

De gemeente wil graag van u weten wat u van het onderhoud van de openbare ruimte vindt. Tijdens een fietstocht door Oud-Loosdrecht kunt u aangeven wat u belangrijk vindt of wat u anders zou willen. De tocht gaat over Oud Loosdrechtsedijk (tussen Horndijk en Bleekveld), Heulakker, Vuntuslaan, Oppad, De drie kampjes en Bleekveld.

Het schouwen van dorpen en wijken past in de nieuwe werkwijze van de buitendienst waarmee in januari van dit jaar gestart is. Door de openbare ruimte samen met de bewoners onder de loep te nemen krijgt de gemeente een veel beter beeld van wat u belangrijk vindt. Vaak kan de openbare ruimte met kleine ingrepen verbeterd worden. Bij iedere schouw zijn medewerkers van Openbare Werken aanwezig om met u van gedachten te wisselen en uw wensen en opmerkingen te noteren. Aan het einde van de schouw is er lijst met concrete actiepunten. Heeft u vragen? Bel met het servicemeldpunt: (035) 65 59 555.