Gemeente Etten-Leur

Presentatie van de rapporten over wateroverlast in het Winkelhart

Op dinsdag 29 mei in het Oude Raadhuis

Presentatie van de rapporten over wateroverlast in het Winkelhart

Vorig jaar augustus is er binnen de gemeente Etten-Leur op diverse plaatsen - als gevolg van extreme regenval - wateroverlast opgetreden. In verband met de wateroverlast die ook het nieuwe winkelhart heeft ondervonden, waarin grotendeels een nieuw rioleringssysteem is aangelegd, is destijds door de gemeente aan het adviesbureau Arcadis gevraagd een onafhankelijk onderzoek te doen naar dit rioleringssysteem en deze heeft hier het rapport "Second opinion afwatering winkelcentrum Etten-Leur" over uitgebracht.

Omdat er op dezelfde dagen in een gedeelte van de nieuwe bebouwing (winkels/woningen) ook wateroverlast vanaf het dak c.q. daktuinen heeft plaatsgevonden heeft Fortis Vastgoed - de beheerder van een groot aantal gebouwen - door Bureau DakAdvies hier onderzoek naar laten doen.

De gemeente Etten-Leur en Fortis Vastgoed willen nu gezamenlijk de rapporten van Arcadis en Bureau DakAdvies presenteren en hier een toelichting op geven. De presentatie vindt plaats op dinsdag 29 mei aanstaande van 19.30 - 21.30 uur in zaal 1.04 A/B van het vergadercentrum in het Oude Raadhuis (ingang Markt 1).

Er is bovendien gelegenheid om na de presentaties vragen te stellen, die centraal zullen worden behandeld.

Week in...week uit
Klik & Bestel

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl