Nederlandse Tafeltennisbond


Workshop "Tien procent erbij" gaat door

25-05-2007
De workshop "Tien procent erbij" gaat aanstaande dinsdag 29 mei door. De workshop zal plaatsvinden in Houten in de accommodatie van HTTC. De verenigingen die zich hebben aangemeld hebben hier inmiddels bericht van gekregen. Er zullen 10 verenigingen aanwezig zijn. Daarmee zit de workshop nagenoeg vol.

In totaal hebben 26 verenigingen gereageerd op de uitnodiging. Een aantal reacties bestond uit de mededeling dat de vereniging onlangs een ledenaanwas had gekend en dat daarmee voor nu de groeibehoefte vervuld is. 19 verenigingen meldden zich aan maar niet iedereen kan de 29^ste of vindt Houten geen reisbare afstand. Er zal in overleg met de aangemelde verenigingen die niet naar Houten afreizen, gekeken worden naar een tweede datum. Op dit moment zijn er 7 verenigingen uit Noord- en Oost-Nederland die graag op een nieuwe datum in juni de workshop willen volgen. Deze zal dan ook gepland gaan worden.

De grootste vereniging die zich heeft aanmeld heeft bijna 170 leden, de kleinste heeft 15 leden. Het totaal aantal leden van de aangemelde verenigingen is 1315. Tien procent erbij, betekent dat we minstens 132 mensen enthousiast krijgen om tafeltennis in verenigingsverband te gaan beoefenen. In de wetenschap dat nieuwe leden mits goed opgevangen vaak zelf weer nieuwe leden aanbrengen, is dit vooruitzicht een mooie gedachte om mee van start te gaan.

De workshop van 29 mei aanstaande start om 20.00. In verband met de voorbereidingen was aanmelden verplicht. Accountmanager Ingrid Koppelman leidt de workshop.