MrSearch biedt recruiters praktische selectietool
29.05.2007 / 09:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mrsearch

Mrsearch

Den Haag, 29 mei 2007 - MrSearch brengt een nieuw softwareprogramma op de markt, waarbij in één zoekopdracht verschillende cv-databanken kunnen worden doorzocht naar geschikte kandidaten. Een welkome aanvulling op de bestaande jobboards en een unicum in de werving- en selectiebranche.

Unieke tool
MrSearch is de nieuwste stap op het gebied van e-recruitment. Het is de enige partij die koppelingen heeft weten te ontwikkelen met alle belangrijke cv-databanken en is daarom vooral interessant voor recruiters die op meer dan één jobboard zijn geabonneerd.

Omdat met het MrSearch-programma nu in één zoekopdracht meerdere databanken kunnen worden doorzocht, kunnen recruiters het zoekproces naar geschikte kandidaten voortaan sneller en efficiënter doorlopen. Daarnaast kunnen recruiters met deze online tool het zoekproces starten en volgen wanneer ze maar willen. Het programma biedt HR-professionals dus meer flexibiliteit, meer grip en controle op het hele traject, en een hogere kwaliteit van aanlevering aan de (interne) opdrachtgever.

Winst in tijd en kwaliteit
De applicatie is bedacht en uitgebouwd door recruiters. Zij geven aan dat door het gebruik van MrSearch kostbare tijd wordt bespaard. 'MrSearch is de enige zoekmachine die in staat is om in alle belangrijke cv-databanken te zoeken. Dit levert niet alleen tijd op, het geeft ook een veel betere selectie aan beschikbare kandidaten", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Dankzij deze nieuwe software kan dus zowel in tijd als in kwaliteit een enorme vooruitgang worden geboekt en men verwacht dan ook dat recruiters in Nederland snel de voordelen van MrSearch zullen omarmen. Ook in de US, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België is de roll-out van MrSearch enthousiast ontvangen.

Meer weten?
Op www.MrSearch.net kan in zo goed als één muisklik worden berekend welke tijdsbesparing wordt gerealiseerd met deze nieuwe software. Ook kan op deze website een demoversie van MrSearch worden gedownload waarmee recruiters de gelegenheid krijgen de applicatie zelf uit te proberen.


---