Persberichten Binnensticht, 10.00 uur

Utrecht, 29-05-2007

Dief aangehouden

ZEIST- Op maandagochtend werd een autokraker aangehouden. Omstreeks 05.15 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in autos aan de Oude Arnhemseweg. Na deze kraak was er een auto hard weggereden. De politie werd gewaarschuwd en op de Schemerslaan werd de auto aangetroffen. Op de achterbank lagen twee autoradios.

De politie ging op zoek naar de tenaamgestelde van de auto. De eigenaresse vertelde dat haar vriend de auto had gebruikt en zij van niets wist. De agenten hoorden gerommel op het dank en na een onderzoekje trof de politie de 21-jarige verdachte aan. De man, die overigens vertelde tegen de agenten dat hij al 8 maanden niet was gepakt door de politie, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

MAARTENSDIJK- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 00.20 uur werd de 36-jarige man uit Utrecht gecontroleerd op de Tolakkerweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 315 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.