E-tool services voor maximale efficience in hr-processen

29.05.2007 / 10:22 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Adecco

Adecco

http;//www.adecco.nl

ADECCO INTRODUCEERT E-TOOL SERVICES
VOOR MAXIMALE EFFICIENCY IN HR-PROCESSEN

Adecco gaat het haar klanten gemakkelijk maken. De innovatieve HR-dienstverlener introduceert drie e-tool services die de efficiency van secundaire processen die samenhangen met flexwerk aanzienlijk verbeteren. Overal waar een computer met internetaansluiting voorhanden is, kunnen klanten uitvoering geven aan urenregistratie, vacatureplaatsing en planning. Dit levert niet alleen tijdwinst op, ook de accuratesse en transparantie nemen toe.

De e-tool services van Adecco, gebaseerd op internetapplicaties die alleen voor klanten toegankelijk zijn, zijn universeel toepasbaar. Allerlei routines voor administratie, organisatie en planning van flexibel werk, nemen momenteel bij bedrijven nog onnodig veel tijd in beslag. Door klanten in staat te stellen diverse processen online uit te voeren en te beheren, nemen de snelheid van werken en de proceskwaliteit zienderogen toe.

Sneller, veiliger en toegankelijker
Om invoering, registratie en verwerking van gewerkte uren te verbeteren, een proces dat nog verrassend vaak handmatig verloopt met alle foutkansen van dien, heeft Adecco Adtime ontwikkeld. Klanten kunnen zelf kiezen wie de uren per computer invoert: de flexwerker(s), of een daartoe aangewezen contactpersoon binnen de organisatie. Ingevoerde uren zijn op elk gewenst moment controleerbaar en worden na accordering rechtstreeks in het administratiesysteem van Adecco verwerkt. Zo neemt de snelheid van werken toe en de foutkans substantieel af.

Met Adecco Adrequest kunnen klanten snel en gemakkelijk online vacatures voor flexwerkers plaatsen, volgens procedures die binnen de organisatie zelf zijn vastgesteld. Elke aanvraag wordt binnen het geautomatiseerde matchingsysteem van Adecco direct gescreend op beschikbaarheid van kandidaten. De klant krijgt aangeboden kandidaten met eventuele cv's online ter inzage. De klant wordt bovendien permanent op de hoogte gehouden van de voortgang en hij heeft een duidelijk overzicht van het aantal aangeboden kandidaten en de doorlooptijd van de vacature. Naast Adtime en Adrequest, brengt Adecco Adplan op de markt, een complete e-tool voor integrale planning van werkprocessen, gebaseerd op de nieuwste generatie software. Met Adplan heeft men altijd en overal inzicht in roosterinformatie en het bezettingsniveau. Deze e-tool levert samen met Adrequest en Adtime een bijdrage aan een accurate verloning, aanvraagregistratie en planning van Adecco-flexwerkers.

Een belangrijk kenmerk van de e-tools van Adecco is de gebruikersvriendelijkheid. In elke bedrijfssituatie levert toepassing direct meetbare voordelen op als tijdwinst, meer transparantie, managementinformatie en permanente interactie met de systemen van Adecco.

Adecco is wereldwijd de grootste aanbieder van HR-services. Vanuit 6.700 vestigingen in meer dan 70 landen zetten ruim 35.000 medewerkers zich in voor bedrijven en kandidaten. Internationale missie: better work, better life. Adecco biedt HR-services die de flexibiliteit en professionaliteit van bedrijven vergroten en de kennis en vaardigheden van individueel talent verder helpen te ontwikkelen.