Ingezonden persbericht


Richard Valk nieuwe integratie architect bij Tri-ennium

Rotterdam, 29 mei 2007 - Zakelijk ICT-dienstverlener Tri-ennium heeft Richard Valk (40) aangesteld als integratie architect. Valk gaat zich bij Tri-ennium onder meer bezighouden met advisering en implementatie trajecten van complexe service oriented architecturen voor eindklanten. Bij zijn vorige werkgever, Kempen & Co, was hij als senior developer verantwoordelijk voor de systeemintegratie met behulp van Tibco software.

De overstap naar Tri-ennium biedt Valk naar eigen zeggen nieuwe mogelijkheden. Zo gaat hij zich toeleggen op het begeleiden van klanten in hun wensen op het gebied van integratie/architectuur en het vertalen van die wensen naar technische oplossingen. "Met mijn ervaringen in de financiële sector en met Tibco software kan ik binnen Tri-ennium nieuwe kansen creëren," aldus Valk. "Ik zie er naar uit om binnen dit bedrijf mee te werken aan de verdere professionalisering op dat gebied."

Over Tri-ennium

Tri-ennium is een toonaangevend en vernieuwend ICT-bedrijf voor bedrijfskritische toepassingen bij middelgrote en grote organisaties. Het bedrijf is tien jaar geleden opgericht en is vooral sterk in het optimaliseren van nieuwe en bestaande ICT met specialisaties in midoffice concepten en complexe infrastructuren. Meer informatie op www.triennium.nl.