Ingezonden persbericht


Persbericht:

Amsterdam, dinsdag 29 mei 2007

Transeurope slaat vleugels uit naar de States

Met de lancering van de New York City brochure voegt Transeurope wederom een nieuwe bestemming toe aan haar indrukwekkende aanbod van Citytrips.

In de nieuwe New York brochure staan 30 kwalitatief uitstekende hotels. Voor de prijsbewuste reiziger heeft Transeurope ook enkele goedkope 3 sterrenhotels geselecteerd. Uniek is de directe beschikbaarheid die Transeurope heeft bij vrijwel al deze accommodaties!


- Flexibiliteit en à la carte: De klant bepaalt zelf de duur van zijn verblijf en ook de aankomstdag is naar eigen keuze. In de meeste hotels is het mogelijk 1 enkele nacht te boeken, bv. voor een stopover!


- Tickets & events: ook in NYC verzorgt Transeurope de tickets voor musical, theater, opera of ballet. Kunstliefhebbers vertrekken met hun toegangskaartjes voor het MoMA en/of het Metropolitan op zak. In de rij staan behoort zo tot het verleden


- Het complete aanbod direct te boeken bij verkopende reisbureaus.


- De brochure is geldig tot 31 maart '08.

De nieuw New York brochure zal begin juni 2007 in Nederland worden verspreid onder de reisbureaus. Transeurope wordt o.a. verkocht via 150 reisbureaus in Nederland waaronder ook StarTravel en de ULT kantoren. Geïnteresseerde reisbureaus kunnen contact openen met Christian Clerx via christian@transeurope.com.

Noot voor de redactie,