BedrijfsautoRAI

De nieuwe Iveco Daily gaat van succes naar succes in heel Europa

(5/29/2007)
Een jaar na de officiele launch, welke in mei 2006 plaatsvond, in een speciaal opgebouwd amphitheater in de Olympische schaatshal in Turijn (het evenement werd bezocht door meer dan 4.000 mensen vanuit 40 landen, inclusief de journalisten, dealers en verkopers van het Iveco netwerk) blijft de New Daily prijzen en waardering ontvangen uit heel Europa. De meest recente prijzen zijn gegeven door Spanje en de UK. In Spanje ontving de nieuwe Daily de prijs âLichte bedrijfswagen van het jaarâ. Deze prijs, van het tijdschrift Transporte 3, was toegekend door een jury bestaande uit toonaangevende ondernemers gespecialiceerd in het transport met lichte bedrijfswagens in Spanje.

In de UK is de Daily verkozen als âBest Light Truck 2007â door een jury van experts werkzaam in de Lease en Fleetbedrijven sector. Deze prijzen onderstrepen de grote waardering van de europese klanten voor de Daily. Een jaar na de introductie wordt dit succes nog eens bevestigd door de grote order aantallen. Sinds de introductie meer dan 105.000, waarvan 45.000 alleen al in 2007.

De New Daily dankt zijn success aan de complete productlijn, zijn professionalisme, efficienty, veelzijdigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met meer dan 2500 mogelijk fabrieksuitvoeringen. Op deze manier toont de New Daily zijn capaciteiten als een wereldsproduct, geschikt voor alle landen in de wereld.