Gemeente Geldrop-Mierlo


VERKIEZING VRIJWILLIGER VAN HET KWARTAAL

Heeft u een organisatie waarin vrijwilligers actief zijn? Dan kunt u iemand voordragen voor de verkiezing `Vrijwilliger van het Kwartaal'. Vier keer per jaar zetten we één speciaal iemand uit de grote groep vrijwilligers die in de gemeente actief is in het zonnetje. Bovendien wordt de aandacht gevestigd op de organisatie waar de vrijwilliger actief is. Kent u ook iemand?

VRIJWILLIGERS IN UW ORGANISATIE Natuurlijk zijn al uw vrijwilligers bijzonder, maar toch vragen wij u een keuze te maken en één maal per jaar een kandidaat voor te dragen voor de verkiezing. Aan de hand van uw motivatie om iemand voor te dragen maakt een onafhankelijke kiescommissie per kwartaal uit alle aanmeldingen een keuze.

UITREIKING ATTENTIE
Valt de keuze op een vrijwilliger uit uw organisatie, dan wordt in overleg met u een tijdstip gekozen waarop de uitreiking plaats vindt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de eigen werkplek ontvangt de "Vrijwilliger van het Kwartaal" een attentie uit handen van wethouder Walther van Hirtum. De vrijwilliger krijgt van hem een oorkonde en bloemen van het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

AANMELDEN
Aanmeldingsformulieren kunt u via e-mail krijgen: steunpuntvrijwilligerswerk@wel-zijn.org

Publicatie 29 mei 2007