Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Ontwerpregeling voorgepubliceerd in Staatscourant

23-05-2007

De ontwerpregeling algemene regels voor inrichtingen milieubeheer is op 23 mei 2007 voorgepubliceerd in de Staatscourant. Hiermee is de ontwerpregeling officieel open voor inspraak. De ministeriële regeling is een aanvulling op het Activiteitenbesluit dat wordt voorbereid.

Het Activiteitenbesluit bevat algemene regels voor bedrijven en is bedoeld om de administratieve lasten te verminderen. De bijbehorende regeling biedt de mogelijkheid om op een snelle en relatief eenvoudige wijze een deel van de algemene regels in de vorm van middelvoorschriften vast te leggen. Bedrijven en overheden konden eerder al informeel reageren op de concept-regeling. Nog niet alle reacties zijn verwerkt in de laatste versie van de concept-regeling.

Let op
De verwijzingen vanuit de laatste openbare versie van het ontwerp-Activiteitenbesluit naar de conceptregeling zijn niet altijd juist. Dit komt doordat de laatste officiële versie van het Activiteitenbesluit dateert van 5 februari 2007. De laatste versie van de regeling is van veel recenter datum en op sommige plekken aangepast.

Inspraak
Reacties kunt u tot en met 20 juni 2007 sturen naar: Ministerie van VROM
Postbus 20951
2500 EZ DEN HAAG
o.v.v. Activiteitenbesluit

Zie ook


Zie het origineel


* Dossier Activiteitenbesluit - Wetten en regels