Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geheel nieuw doe-het-zelfconcept Bison

BISON INTRODUCEERT WAND & KLAAR BEHANGLIJM

Bison introduceert een geheel nieuw doe-het-zelfconcept: Wand & Klaar Behanglijm. Speciale behanglijmen dus die al kant-en-klaar zijn, zonder eindeloos mengen en roeren en zonder klonten. De 'onthulling' van Wand & Klaar Behanglijm vindt plaats tijdens het Eigen Huis & Tuin Event in de Jaarbeurs in Utrecht (7 tot en met 10 juni).

Bison Wand & Klaar wordt de essentie van het nieuwe behangen: kwaliteit en gebruiksgemak. De lijm is gebruiksklaar, dus de behanger kan direct aan de slag. De behanglijm is verpakt in een rechthoekige emmer waar - heel handig - ook een lijmroller in past.

Drie varianten
Het is niet nodig de lijm over te gieten in een ander bakje; de lijm wordt met deze roller direct op de muur gesmeerd. Door heldere kleurcoderingen op de verpakking ziet de consument duidelijk het verschil tussen de drie varianten: Papier/Vlies, Glasweefsel en Vinyl/Textiel. Hiermee dekt Wand & Klaar alle denkbare soorten behang af.

Concept met inhoud
Bison Wand & Klaar is er in emmers van 2,5 kilo, 5 kilo en 10 kilo. Handig is ook de kleinere emmer van 2,5 kilo, want behangen anno 2007 is trendy en wordt ook gebruikt voor kleinere toepassingen. Bijvoorbeeld ter decoratie van een kleine hoek, of voor één hippe baan behang op een verder geverfde muur.

Eigen Huis & Tuin Event
Voor de consument is Wand & Klaar Behanglijm voor het eerst te zien - én te proberen - tijdens het aanstaande Eigen Huis & Tuin Event (Jaarbeurs Utrecht, 7 tot en met 10 juni). Het tv-programma Eigen Huis & Tuin vormt de basis van dit event. De thema's huis, tuin en sfeer staan centraal. Ook Thomas, Lodewijk en Corine zijn er. En natuurlijk Bison met Wand & Klaar, de prachtige combinatie van gemak, snelheid en zekerheid. Bison Wand & Klaar is vanaf juni verkrijgbaar bij onder meer de betere bouwmarkten.

Goes, 29 mei 2007