Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Onder invloed van alcohol

Achterhoek, 29-05-2007 o Winterswijk: Een 43-jarige inwoner van Winterswijk bleek op maandag 28 mei omstreeks 19.45 uur bij een politiecontrole op de Groenloseweg onder invloed van alcohol. Hij blies 2,10 promille. De man viel op omdat hij met zijn snorfiets de hele rijbaan nodig had. Hij was niet in het bezit van een bromfietscertificaat. De politie maakt proces-verbaal op.

Zeddam: De politie heeft op maandag 28 mei het rijbewijs van een 30-jarige inwoner van Westendorp ingevorderd. De man reed omstreeks 18.00 uur in zijn personenauto slingerend over de Terborgseweg in Zeddam. Op de Drieheuvelenweg kon hij worden staande gehouden. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 2,22 promille. De politie maakt proces-verbaal op.

s-Heerenberg: Een 57-jarige inwoner van Doetinchem bleek maandag 28 mei omstreeks 21.45 uur bij een politiecontrole op de Drieheuvelenweg in s-Heerenberg onder invloed van alcohol. Hij blies 2,49 promille.

De politie kon de man staande houden na een melding dat een man vanuit een café dronken in zijn auto zou stappen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.