Ingezonden persbericht


PNY Technologies pioniert met WindowsReadyBoost

Mérignac (Frankrijk), 29 mei 2007 - Windows Vista is één van de breedst uitgemeten technologische onderwerpen van 2007 en het is duidelijk dat er hoge eisen worden gesteld bij de uitvoering van het nieuwe systeem van Microsoft(TM). Het is bekend dat voor Windows Vista Home Premium, Business en Ultimate Edition al minimaal 1GB werkgeheugen nodig is. Wat echter niet algemeen bekend is, is dat voor zo'n vermogen al snel uitbreidingen nodig zijn.

De specialisten van PNY Technologies adviseren twee mogelijkheden, afhankelijk van gebruiksfrequentie en niveau.


- Een flash drive met ReadyBoost(TM) is de juiste oplossing bij incidenteel gebruik. Een deel van het geheugen van de flash drive wordt gebruikt als extra geheugenbuffer voor de CPU.
- Door RAM toe te voegen aan de computer is het mogelijk om complexe toepassingen uit te voeren zoals Windows Mediaspeler 10 en beeldtoepassingen die veel geheugen vereisen.

PNY, Europa's toonaangevende fabrikant van USB en upgrade-oplossingen, pioniert met Windows(TM) ReadyBoost(TM) met de populaire Attaché(TM) Pro van het bedrijf. De Attaché(TM) Pro komt nu officieel tegemoet aan de minimumvereisten - snelheid en vermogen - van Windows(TM) ReadyBoost(TM). PNY daagt iedere gebruiker uit om de computer aan te zetten, een toepassing op te starten, deze te sluiten en opnieuw te openen, maar dan met de Attaché(TM) Pro en ReadyBoost(TM). Het zal opvallen dat at het programma tot 50% sneller zal zijn.

Niet alleen is de Attaché(TM) Pro verbeterd voor ReadyBoost(TM), maar is het tevens een hoogwaardige flash drive die verkrijgbaar is in capaciteiten van 1GB tot 4GB, met ongekende snelheden (schrijven tot 25MB/s en lezen 29MB/s) en is het bovendien één van de meest veilige verkrijgbare flash drives. Dankzij de CarryItEasy(TM) software is de flash drive eenvoudig te synchroniseren en te beveiligen met de 128 bit AES encryption, waardoor niemand anders dan de eigenaar bij de data kan.

Adviesverkoopprijs (incl. BTW):
¤ 20,50 Attaché(TM) Pro 1GB
¤ 41,00 Attaché(TM) Pro 2GB
¤ 82,00 Attaché(TM) Pro ro 4GB

PNY Technologies biedt een garantie van 2 jaar.