Verzamelpersbericht dinsdag

's-Hertogenbosch, 29-05-2007

Politie treedt op tegen huiselijk geweld

's-Hertogenbosch De politie heeft maandagmiddag een 40-jarige Bosschenaar in zijn woning aangehouden voor huiselijk geweld. Hij had zijn 29-jarige vrouw mishandeld en is na zijn aanhouding en verhoor inverzekeringgesteld.


---

Drunen De politie heeft maandagmiddag een 22-jarige man uit Drunen op de Jamaicaring aangehouden voor huiselijk geweld. Hij had zijn 42-jarige moeder bedreigd en haar daarna tegen de grond geduwd. Zij deed hiervan aangifte bij de politie, die de verdachte heeft aangehouden en ingesloten voor verhoor. In belang van het onderzoek is hij inverzekeringgesteld.


---

Boxmeer De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 25-jarige man uit Boxmeer in zijn woning aangehouden. Zijn 49-jarige vader werd even later op het politiebureau aangehouden waar hij zich meldde. Vader had in de woning vernielingen aangericht en zijn schoondochter bedreigd. De zoon had geweld gebruikt tegen de politie. Beide mannen zijn ingesloten voor verhoor en in belang van het onderzoek inverzekeringgesteld.


---

Cuijk De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 42-jarige man uit Cuijk in zijn woning aangehouden. Hij had zijn vriendin bedreigd en tegen haar wil in de woning vastgehouden. Hij is ingesloten voor verhoor en in belang van het onderzoek inverzekeringgesteld.

Graffiti - Vreemdeling aangehouden voor vernieling

's-Hertogenbosch De politie heeft maandagmiddag op de Oosterplasweg een 19-jarige vreemdeling aangehouden voor vernieling. Hij had met witte verf op het clubgebouw van de hondenvereniging gespoten. De politie trof ter plaatse een man aan met witte verf op zijn handen. Hij was in het bezit van een verfspuitbus. Deze heeft de politie in beslag genomen. Tevens kon de man zich niet legitimeren. Hij is aangehouden voor het spuiten van graffiti. Daarnaast heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de verdachte. Hij is ingesloten.

Man aangehouden voor openbare dronkenschap en mishandeling

's-Hertogenbosch Met de hulp van een oplettende getuige heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag op de Visstraat een 25-jarige man uit Schijndel aangehouden. De getuige zag de man een meisje mishandelen en sprong tussenbeide. De politie kwam ter plaatse en heeft de verdachte aangehouden. Hij is vervolgens ingesloten voor verhoor. Het meisje bleek de 21-jarige vriendin van de verdachte en moet nog aangifte doen van de mishandeling. Tegen de verdachte wordt tevens proces-verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap.

Boete niet betaald

's-Hertogenbosch De politie heeft maandagavond op de Zandzuigerstraat een 31-jarige automobilist uit Heusden aangehouden. De man had een verkeersovertreding begaan, maar bleek ook nog vier boetes van in totaal 1968 euro open te hebben staan. Omdat hij deze niet kon betalen, moet hij zijn straf uitzitten. Hij is ingesloten in afwachting van zijn transport naar het huis van bewaring.

Laatst gewijzigd 29-05-2007 16:19 | © Politie Brabant-Noord