Gemeente Grave

Advertentiewerving gemeentegids begonnen

De gemeente Grave geeft sinds jaar en dag een gemeentegids uit. Voor de uitgifte van deze gids is de gemeente onlangs overgestapt naar uitgeverij Akse Media BV te Den Helder. Ook de digitale gemeentegids gaat over naar Akse Media BV.

Adverteren

Akse Media zal eind dit jaar de nieuwe gemeentegids Grave 2008 uitbrengen. Zoals gebruikelijk kunnen ondernemers en andere belangstellenden adverteren in de gemeentegids. Akse Media zal daarvoor de bedrijven en instellingen in onze gemeente benaderen. Adverteren is natuurlijk niet verplicht. Wel kan de gemeentegids een mooi podium zijn om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Acquistie begonnen

Inmiddels is de advertentiewerving (acquistitie) begonnen. Het kan dus zijn dat uw bedrijf of instelling benaderd wordt door een vertegenwooridger van Akse Media. In het geval van Grave gaat het om de heer J. (Johan) Gerssen. De heer Gerssen kan zich legitimeren met een brief van de gemeente. Wilt u zelf contact opnemen met de heer Gerssen dan kan dat ook. De contactgegevens zijn: Akse Media BV, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder, tel. 0223 - 668877. Het mobiele telefoonnummer van de heer Gerssen is 06 - 104 91 113.

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met H. Ruijs, beleidsmedewerker Communicatie, telefoon (0486) 477299 of h.ruijs@grave.nl