NewFrontiers introduceert Oracle Business Intelligence voor SAP


NewFrontiers maakt bekend dat QuickStart voor SAP R/3 beschikbaar is voor alle belangrijke Business Subject Areas van SAP

NIEUWEGEIN, 20070529 -- Oracle partner, NewFrontiers, maakt bekend dat QuickStart voor SAP R/3 beschikbaar is voor alle belangrijke Business Subject Areas van SAP. Hierdoor worden gegevens voor financieel management, verkoop, logistiek, productie en informatie over winstgevendheid eenvoudig en snel toegankelijk voor SAP-gebruikers. NewFrontiers QuickStart is gebaseerd op Oracle Business Intelligence Suite. QuickStart is snel inzetbaar zonder tussenkomst van SAP-experts.

"Wij hebben de afgelopen acht jaar meer dan dertig SAP business intelligence (BI)-projecten gedaan", zegt Patrick Teunissen, CEO van NewFrontiers. "Wat opviel is dat er tijdens het merendeel van deze projecten geen gebruik gemaakt werd van SAP's eigen Business Information Warehouse. Snelheid, flexibiliteit en de mogelijkheid de oplossing aan te passen aan verandering in de bedrijfsvoering, zijn essentieel voor gebruikers. De meeste BI-oplossingen in de markt kunnen hieraan niet voldoen. Wij bieden onze klanten binnen korte tijd een complete BI-toepassing voor SAP gebaseerd op de open software van Oracle."

Over QuickStart voor SAP R/3
QuickStart voor SAP R/3 is voor het eerst uitgebracht in juni 2006. De oplossing is het resultaat van de intensieve samenwerking tussen NewFrontiers en Oracle om informatie opgeslagen in SAP R/3 toegankelijk te maken voor gebruikers. Het combineert Database 10g, Fusion Middleware (OWB), Oracle BI en QuickStart pre-packaged content voor de belangrijkste SAP-modules. De content is het resultaat van meer dan acht jaar ervaring met het implementeren van BI-oplossingen voor SAP-gebruikers. De oplossing ondersteunt tevens het IBM P Series-platform waardoor het mogelijk is een plug-and-play toepassing aan te bieden. QuickStart wordt tegen een vaste prijs en binnen een termijn van vijftien dagen geïnstalleerd en aangepast aan de wensen van gebruikers.

Over NewFrontiers
NewFrontiers is een zelfstandige onderneming, opgericht in 1999 als consultancy bedrijf voor Business Intelligence voor ERP klanten. Het is juist deze combinatie (BI en ERP expertise) die de dienstverlening van NewFrontiers uniek maakt in de markt. Er is vele jaren ervaring opgedaan in BI consultancy projecten voor SAP hetgeen heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de enterprise management reporting oplossing "QuickStart voor SAP". Het bedrijf heeft meer dan 30 projecten gedaan waaronder Shell, Unilever, Epson, Bridgestone, Hunter Douglas en Tommy Hilfiger. NewFrontiers heeft een samenwerkingsverbanden met zowel Oracle als IBM. Voor meer informatie: www.newfrontiers.com.

Over Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware. Voor meer informatie: www.oracle.com

Trademarks & Other
Oracle, JD Edwards, PeopleSoft and Siebel are registered trademarks of Oracle Corporation and/or its affiliates. Other names may be trademarks of their respective owners.





Ingezonden persbericht