Verrassingsdag.nl 2007 in natuurpark


BOXTEL, 20070529 -- Op 1 juni gaat het dan eindelijk weer gebeuren: verrassingsdag.nl! En dit jaar vindt het plaats op een wel heel bijzondere en gepaste locatie. Het ecopark van De Kleine aarde in Boxtel is een prachtige, groene plek waar de onderwerpen, de sfeer en de workshop tot hun recht komen.

De Kleine Aarde organiseert jaarlijks verschillende evenementen op het gebied van duurzaamheid. Ieder jaar weer genieten duizenden bezoekers van de kleurrijke, gezellige en inspirerende activiteiten. En dit jaar dus ook weer van verrassingsdag.nl!

De deelnemers zullen in verschillende bestaande en gecreëerde ruimtes verspreid over het park workshops volgen. Elke deelnemer mag maar liefst drie van de ruim 15 workshops van een uur kiezen. De professionele workshops worden gegeven door deskundigen op allerlei gebieden. Om u een idee te geven, vorig jaren waren er onder andere een labyrinth, een drukpuntenmassage en een workshop over gevoelens en kleuren. Dit jaar zullen soortgelijke activiteiten plaatsvinden, uitgebreid met onderwerpen rond `ontmoeten': anderen ontmoeten, jezelf ontmoeten en ont-moeten.

Het idee van duurzaamheid, zoals van relaties, geluk en zelfkennis- en vertrouwen, zal op 1 juni uitstekend passen in het concept van het park. En alsof houtsnippers op de vloer, open buitenlucht en een variatie aan planten wordt er ook nog voor een heerlijke biologische lunch gezorgd. En dat alles voor de prijs die u elders niet krijgt voor 3 uur workshop, verrassingsrondes en een uitgebreide lunch!
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.verrassingsdag.nl.





Ingezonden persbericht