Zoekmachine voor Personen


AMSTERDAM, 20070529 -- Misschien zijn er wel mensen al jaren op zoek naar iemand, maar kunnen ze deze niet vinden. Denk bijvoorbeeld aan vroegere familieleden, vrienden of vriendinnen, collega's of vakantieliefdes. Lookingfor.eu biedt nu de mogelijkheid om persoonlijke gegevens op een database te plaatsen, zodat zoekers deze persoon eventueel kunnen bereiken. Ter bescherming van hun privacy worden de gegevens niet zichtbaar op website weergegeven, alleen de medewerkers van Lookingfor hebben toegang tot deze gegevens en zullen er vertrouwelijk mee omgaan.

Via de zoeklijst kan men op zoek gaan naar iemand. Als deze persoon in onze database staat ingeschreven krijgt men automatisch bericht. Om de privacy te waarborgen vragen wij eerst toestemming, of degene contact wilt de zoeker. Pas als wij deze goedkeuring hebben gekregen krijgt hij/zij de gegevens.

GRATIS
Zowel het inschrijven als het zoeken is GRATIS, Pas als beide personen contact willen met elkaar rekenen wij voor het bij elkaar brengen 7,50 administratiekosten.

www.lookingfor.eu





Ingezonden persbericht