Deelgemeente Charlois Rotterdam

Europese Dag van de Buren op 29 mei

De deelgemeente Charlois nodigt Opzoomer-, Mensen Maken de Stad-, en Goede Voornemers-straten uit om mee te doen aan de Europese Dag van de Buren op dinsdag 29 mei.

Op 29 mei is de Europese Dag van de Buren. Op deze dag hebben Opzoomer-, Mensen Maken de Stad-, en Goede Voornemers-straten de kans zich te prestenteren aan de deelraad door middel van een straatpresentatie.

Het buurtgevoel van uw straat wordt op een eigenzinnige en creatieve manier tor uiting gebracht in een straatpresentatie. Na afloop van de straatpresentatie wordt onder het genot van een drankje, hapje en muziek, de Europese dag van de Buren voortgezet in Theater Zuidplein.

Programma (onder voorbehoud)

16.30 uur : Ontvangst raadsleden en vertegenwoordigers van de Opzoomerstraten in Theater Zuidplein. Hierna vertrek richting een van de Opzoomerstraten

17.00 - 18.15 uur : Ontvangst in een Opzoomerstraat

18.30 uur: Terugkeer in Theater Zuidplein

18.45 uur: Introductie dagelijks bestuur en deelraad en daarna borrel met hapjes en optredens uitgevoerd door bewoners uit de wijk. Uitreiking prijs: beste straatpresentatie

20.00 uur : Einde Europese Dag van de Buren.

Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het Zuidplein Theater is 2 minuten lopen vanaf metro- en busstation Zuidplein. Indien u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum Zuidplein (betaald parkeren)

Meedoen?

Wilt u met uw straat op 29 mei meedoen aan de Europese Dag van de Buren? Meldt u dan via e-mail aan bij Priscilla Buytendijk: p.buytendijk@charlois.rotterdam.nl.

Vermeld daarbij uw naam en adres, met welke straat u deelneemt en met hoeveel personen u komt.