Gemeente Brunssum

Verkeersmaatregelen tijdens voorjaarskermis

In verband met de voorjaarskermis (op het Koutenveld, van vrijdag 1 juni tot en met dinsdag 5 juni) is een gedeelte van het centrum van Brunssum afgesloten voor verkeer. De verkeersmaatregelen duren van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 6 juni. Het centrum zal bereikbaar zijn via alternatieve routes.

voorjaarskermis 2006 16

De parkeervoorzieningen in de Raadhuisstraat tussen de Dorpstraat en het Koutenveld zijn vanaf dinsdag 29 mei, 07.00 uur, afgesloten.

De Raadhuisstraat tussen het Koutenveld en de Dorpstraat is gesloten van dinsdag 29 mei 17.30 uur tot woensdag 6 juni, 12.00 uur. Het weggedeelte Koutenveld/Raadhuisstraat tussen de Hokkelenbergstraat en de Kerkstraat is zondag 3 juni (kermiszondag) afgesloten van 13.00 tot 24.00 uur. Mocht de toeloop van het publiek zodanig groot zijn dat de verkeersveiligheid in het gedrang komt, zal dit weggedeelte mogelijk gedurende langere periode afgesloten blijven. Verder zal op de kermiszondag op een deel van de Pastoor Savelbergstraat (het stuk tussen de Kerkstraat en de Wilhelminastraat) tweerichtingsverkeer toegestaan zijn.

Parkeerterrein Koutenveld

Een deel van het parkeerterrein Koutenveld (het achtergelegen deel) is vanaf maandag 28 mei, 18.00 uur, afgesloten. Het parkeerterrein is helemaal afgesloten tussen woensdag 30 mei, 17.30 uur, en woensdag 6 juni, 12.00 uur.

Meer informatie over de verkeersmaatregelen tijdens de najaarskermis? Bel met uw gemeente, telefoon 527 86 23, of 527 85 80.

Kijk voor meer informatie over de voorjaarskermis, met het kermisprogramma en een overzicht van de attracties, op de speciale kermiswebsite van de gemeente Brunssum.


---