Gemeente Tilburg

Nummer 07252GO

Datum 25 mei 2007

Drempels in Zeshoevenstraat worden vlakker
Aanvang werkzaamheden dinsdag 29 mei 2007

De gemeente laat de drempels in de Zeshoevenstraat vlakker maken. Daardoor kunnen bussen beter over de drempels rijden en zijn er minder trillingen. De drempels blijven wel hoog genoeg om hard rijden te voorkomen. Het gaat om de drempels en verhoogde kruisingsvlakken ter hoogte van huisnummers 27 en 29, 39 en 41, 67 en 69 en 83 en 85.

Planning
Op dinsdag 29 mei 2007 starten de werkzaamheden. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Daardoor kan het verkeer er langs rijden en zijn de aangrenzende straten steeds bereikbaar. Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden tot ongeveer half juni.

Mogelijke overlast
Tijdens de uitvoering kunt u enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. Mogelijk is er enige geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines.

Meer informatie

Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Frank van der Schoot, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 98. Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met Coen den Teuling, toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 51 55 77 24.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en

gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --