Ingezonden persbericht


persbericht

Jan Engels benoemd tot Managing Director Marketing & Sales DHL Express Benelux

Amersfoort, 29 mei 2007 ­ Jan Engels (47) is per 1 juni a.s. benoemd tot Managing Director Marketing & Sales DHL Express Benelux. Engels zal deel gaan uitmaken van de directie en direct rapporteren aan Fred Beljaars, CEO DHL Express Benelux.

Engels is sinds december 1997 werkzaam bij DHL in Nederland. Hij heeft sindsdien diverse functies vervuld als lid van het directie team in Nederland. Sinds november 2004 droeg Engels de verantwoording voor alle commerciële activiteiten van Business Unit Noord van DHL Express Benelux.

Jan Engels: "Dit is een geweldig mooie uitdaging! Ik zie het als mijn taak om de klantgerichtheid van DHL de komende periode nog verder te vergroten, door goed naar de klanten te luisteren en onze producten optimaal te laten aansluiten op hun wensen. We willen eerste keus zijn voor onze klanten."

OVER DHL
DHL is de wereldwijde marktleider op het gebied van internationale expressdiensten en logistieke diensten en is specialist in het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen vanuit één bron.
DHL biedt deskundigheid op het gebied van express-, lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten. Deze deskundigheid wordt gecombineerd met een wereldwijde dekking en een grondige kennis van de lokale markten. Wereldwijd verbindt het internationale netwerk van DHL meer dan 220 landen en staatsgebieden met elkaar. 285.000 medewerkers zijn gemotiveerd om snelle en betrouwbare diensten te leveren die de verwachtingen van de klanten overtreffen.

DHL is een merk van Deutsche Post World Net. De groep had in 2006 een omzet van meer dan 60 miljard euro.

Noot voor de redactie,