ICT Automatisering NV

PERSBERICHT pagina s: 1 Barendrecht, 29 mei 2007

BESLUITEN ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) van ICT, gehouden op woensdag 23 mei jongstleden, het dividendvoorstel heeft aangenomen. Het voorstel om het toekomstige dividendbeleid te wijzigen, is afgestemd.
Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2006 een bedrag van EUR 0,59 per aandeel in contanten zal worden uitgekeerd. Dit betekent een pay-out ratio van 78%. Betaalbaarstelling van het dividend zal plaatsvinden vanaf 6 juni 2007. Het voorstel om met ingang van het boekjaar 2007 30% tot 40% van de gerealiseerde winst per aandeel ter beschikking van de aandeelhouders te stellen in de vorm van dividend in contanten is door de AvA afgestemd.
/ / / / / / / / Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions en ICT Consultancy. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Consultancy biedt op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals Requirements Engineering, Architectuur, Quality Assurance, Configuration Management en Testing, diensten met een hoge toegevoegde waarde aan. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 646 000 Website: www.ict.nl


---- --