Ingezonden persbericht



---



BackupAgent lanceert nieuwe website!

Delft, 30 mei 2007 ­ BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, heeft sinds 25 mei een nieuwe website in de lucht. "We zijn trots op de nieuwe site www.backupagent.com. De site heeft een volledig nieuwe look en is fris, overzichtelijk en informatief", aldus commercieel directeur Roland Sars.

De nieuwe website geeft een duidelijk beeld van de verschillende producten die BackupAgent voert, en de mogelijkheden voor verschillende partners, zoals ISPs, hosting bedrijven, OEMs, VARs en distributeurs. Sars: "We hebben ons best gedaan om een website te ontwikkelen met een heldere en simpele structuur, zodat de bezoeker snel vindt waarnaar hij op zoek is. Zo hebben we gemerkt dat gratis evaluatie software en online demonstratie films elementen zijn die de bezoeker vaak zoekt. Deze onderdelen zijn dan prominent opgenomen. Ook zijn getuigenissen van bestaande partners opgenomen op de website, welke snel uitgebreid zullen worden met video-testimonials."

Gratis evaluatie software
BackupAgent biedt de bezoeker de mogelijkheid om de software gratis te evalueren. Op http://www.backupagent.com/nl/downloads/evaluatie-software/ staat toegelicht hoe de gebruiksvriendelijke software uitgeprobeerd kan worden.

Online demonstratie films
Nieuw op de website zijn de online demonstratie films. Als de bezoeker de software nieuwe niet wil downloaden en evalueren kan op deze manier een goede indruk krijgen van de mogelijkheden van de software van BackupAgent, in nog géén 5 minuten. De films staan online op deze pagina: http://www.backupagent.com/nl/ondersteuning/demo-films/.


- einde persbericht -

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatieve, Europese fabrikant van online backup software. BackupAgent biedt een range aan oplossingen die een door het gehele bedrijfsleven ingezet kunnen worden en een volledige bescherming biedt tegen dataverlies. De software is in 2003 geïntroduceerd, en wordt aan de markt aangeboden door ISPs, Hosting partijen, OEMs en VARs. Voorbeelden van partners die de oplossing aanbieden zijn Priority Telecom, Paradigit Computers, ACAL Nederland, InterNLnet en verschillende Europese spelers. De belangrijkste eigenschappen van de backupoplossing is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker en het eenvoudige beheer van de klanten. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 15 medewerkers.

BackupAgent BV is onlangs verkozen tot `Meest klantgerichte ondernemer 2007'. BackupAgent BV was onlangs finalist van de `Red Herring 100 Europe 2007'.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Roland Sars
Commercieel directeur BackupAgent BV
e.: roland.sars@backupagent.com
t.: +31-15-2574700

© 2007 BackupAgent BV Mei 2007 Page 1 of 1


---- --