Gemeente Voerendaal


Voerendaal Actueel - Nieuws

11/5/2007 - Informatieavond Stichting SIR-55 29 mei a.s. in Voerendaal.

Stichting Initiatieven Realisatie 55+ Woningbouw (SIR-55) is midden jaren 80 ontstaan uit een initiatief van drie echtparen van 55+ die zich afvroegen: Hoe willen wij later graag wonen?. Na een inventarisatie resulteerde dit in een Programma van Eisen. Een programma dat dus door de consument zelf is opgesteld en voortdurend door de consument wordt aangescherpt!
Centraal staat in elk concept de combinatie van wonen en slapen gelijkvloers met een grote woonkamer, een grote slaapkamer, een extra kamer en een badkamer. De grondgebonden woningen beschikken daarnaast over een inpandige garage, een berging en een patiotuin. Het bovenstaande concept is inmiddels in tientallen projecten succesvol toegepast.

Ook vanuit Voerendaalse medioren en senioren heeft SIR-55 vernomen dat er interesse bestaat in dit woonconcept. Om de totale belangstelling in Voerendaal te peilen organiseert SIR-55, met medewerking van de gemeente Voerendaal op 29 mei a.s. een informatieavond.

Wilt u deze informatieavond bijwonen?
Neem dan contact op met SIR-55:040-2423223 of via info@sir-55.nl. U ontvangt dan een uitnodiging met tijd en locatie! Voor meer informatie zie www.sir-55.nl.